Privacy beleid

Autobedrijf Dohmen Auto's B.V. heeft dit privacybeleid opgesteld om u te informeren over het beleid en procedures met betrekking tot de verzameling, het gebruik en vrijgeven van gegevens die zij verkrijgt van de gebruikers van haar diensten. Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Wij zullen u op de hoogte houden van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op onze website te plaatsen. Door de diensten van Dohmen Auto's B.V. na een dergelijke aankondiging te gebruiken stemt u in met, en aanvaardt u het herziene privacybeleid.

Voor vragen over dit privacybeleid kunt u contact opnemen met [email protected] onder vermelding van ‘privacy’.

Artikel 1. Identiteit

Verantwoordelijk voor de verwerking van (persoons)gegevens is Autobedrijf Dohmen Auto's B.V., gevestigd te (6114JN) SUSTEREN aan de Maaseikerweg 7 A en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 13028498. Deze onderneming wordt hierna “Dohmen Auto’s” genoemd.

Artikel 2. Verzamelde gegevens

Indien u een contact formulier invult, wordt u gevraagd bepaalde (persoons)gegevens te verstrekken. Wij vragen u onder andere uw naam, e-mailadres en telefoonnummer te verstrekken. Deze (persoons)gegevens hebben wij nodig om contact met u op te nemen betreffende uw vraag of verzoek.

Artikel 3. Gebruik van de gegevens.

Dohmen Auto's B.V. verzamelt en verwerkt  gebruikersinformatie, waaronder ook persoonsgegevens, voor de volgende doeleinden:

  • Wij gebruiken uw e-mailadres of telefoonnummer om u te informeren over de vraag of verzoek die u ons vermeld. Nadat uw vraag of verzoek beantwoordt is, wordt het formulier definitief verwijderd en op geen enkele wijze bewaard of verder verstuurd naar derden.

Artikel 4. Websites van derden

Voor zover een link naar de website van een derde staat geldt het volgende: Door die link te volgen verlaat u de website van Dohmen Auto's B.V. en gaat u naar de website van die derde. Op het gebruik van die website is dit privacybeleid niet van toepassing, maar gelden wellicht andere voorwaarden. Dohmen Auto’s is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het gebruik van die website.

Artikel 5. Beveiliging

Dohmen Auto's B.V. neemt technische en organisatorische maatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens op de branchegebruikelijke wijze zijn beveiligd.

Artikel 6. Vragen

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met [email protected] onder vermelding van ‘privacy’.